Pizza met Ricotta, Gorgonzola en Pompoenbloesems

Gekoppeld aan thema

Pizza met Ricotta, Gorgonzola en Pompoenbloesems

Recette Pizza met Ricotta, Gorgonzola en Pompoenbloesems
Ingrediënten
(Voor 1 personen)
Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Neem het pizzadeeg en rol het uit op het aanrecht.
Garneer met in blokjes gesneden Mozzarella Galbani, Ricotta Galbani en Gorgonzola D.O.P. Cremoso Galbani. Snij dan de courgettes in fijne reepjes en plaats ze op de pizza. Voeg wat ansjovis toe voor meer smaak, rangschik deze in de vorm van een roos.
Leg de pizza op de bakplaat en bak ongeveer 20 minuten. Als ze bijna klaar is, leg de pompoenbloesems bovenop in een straalvormig patroon en bak nog een paar minuten totdat de bloesems gaar zijn.