Pizza met mozzarella cucina, pesto, pistachenootjes & Parmaham

Pizza met mozzarella cucina, pesto, pistachenootjes & Parmaham

Recette Pizza met mozzarella cucina, pesto, pistachenootjes & Parmaham
Ingrediënten
(Voor 2 personen)
Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 220°
  • Rol het pizzadeeg met zijn bakpapier uit over de bakplaat
  • Sprei 5 soeplepels pesto uit over het pizzadeeg
  • Snij de mozzarella in schijfjes van 1 cm
  • Plaats de mozzarellaschijfjes op het pizzadeeg
  • Versnipper de pistachenootjes en strooi ze uit op het pizzadeeg
  • Bestrooi de pizza met parmesaan
  • Besprankel de pizza met enkele druppeltjes olijfolie
  • Bak de pizza op 220° gedurende 12-14 min. in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin kleurt
  • Plaats de sneetjes Parmaham en de basilicumblaatjes op de pizza wanneer je deze gaat opdienen. Giet nog enkele druppeltjes olijfolie over de pizza en kruid af met peper.
  • Snij de pizza in 8 stukken