Pizza met Aardappelen, Dunne Groentenreepjes en Mozzarella

Pizza met Aardappelen, Dunne Groentenreepjes en Mozzarella

Recette Pizza met Aardappelen, Dunne Groentenreepjes en Mozzarella
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
Voorbereiding

Kook de aardappelen in kokend water gedurende ongeveer 20 minuten, schil ze dan en stamp ze.
Meng de bloem, de afgekoelde aardappelen, 1 eetlepel olie en 2 theelepels fijn zout in een grote kom.
Bekleed een goed ingevette bakvorm met het deeg, breng op smaak met gewassen, schoongemaakte en fijngesneden groenten. Verdeel de verkruimelde tonijn erover. Besprenkel met wat olijfolie en bak gedurende 10 minuten op 220 °C.
Laat de Galbani-mozzarella uitlekken en, snij in blokjes en verdeel over de pizza. Bak nog eens 10 minuten. Serveer de pizza heet uit de oven.