Caprese Pastasalade met Mini Mozzarella, Tomaten & Basilicum

Caprese Pastasalade met Mini Mozzarella, Tomaten & Basilicum

Recette Caprese Pastasalade met Mini Mozzarella, Tomaten & Basilicum
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
Voorbereiding

- Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal, giet er een scheutje olijfolie en balsamicoazijn over en kruid af met peper & zout. Plaats de kerstomaatjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 150°.

- Kook de pasta ‘al dente’ in een kookpot gezouten water, giet de pasta af en doe deze terug in de kookpot.

- Roer de pasta doorheen de warme tomaatjes en laat alles gedurende enkele minuten afkoelen

- Snij de mini mozzarella balletjes in twee en hak de basilicum fijn. Roer de basilicum en de mozzarella in de pasta.

- Voeg balsamicoazijn, peper en zout naar smaak toe.