Cannelloni met Ricotta-spinazie en gekookte ham

Cannelloni met Ricotta-spinazie en gekookte ham

Recette Cannelloni met Ricotta-spinazie en gekookte ham
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
Voorbereiding

Verdeel elk lasagnevel in tweeën zodat er twee rechthoeken ontstaan.
Kook ze één minuut in ruim water met zout en laat ze in koud water afkoelen.
Bereid de vulling: meng de Ricotta van Galbani met de goed afgegoten en fijngesneden spinazie, de in kleine blokjes gesneden gekookte ham, zout, peper en nootmuskaat naar keuze.
 
Leg een paar lepels vulling op de korte kant van de pastarechthoeken en rol ze op tot cannelloni.
Bestrijk de bodem van de ovenschaal met wat tomatensaus, leg daar de cannelloni op en bedek ze rijkelijk met tomatensaus en Parmezaanse kaas.
Gratineer de cannelloni circa 20 minuten in de oven op 190°C.
Goed warm serveren.