Gebruikt product

Mozzarella

Als pizza Mozzarella ontmoet!

De oorsprong

Dit typische Italiaanse gerecht komt oorspronkelijk uit Napels en is over de hele wereld bekend. In het begin was het een arbeidersmaaltijd. Pizza’s werden meestal op straat verkocht en dubbelgevouwen opgegeten.
Tegenwoordig is de pizza één van de meest gegeten en geliefde gerechten ter wereld! Ieder van ons eet er meerdere kilo’s per jaar van!

Maar waarom een pizza bestellen als het zo eenvoudig is er zelf een te bereiden en zo heel de familie rond te tafel te krijgen? Bovendien wordt ze in combinatie met een salade of gegrilde groenten een heerlijke volledige maaltijd, en bovendien goedkoop!

Een lekkere pizza bakken is kinderspel, mits enkele goede ingrediënten! U hebt alleen brooddeeg en wat garnituur nodig: mozzarella uiteraard, en nog twee of drie andere kleine ingrediënten. Het garnituur hangt af van uw smaak en het seizoen en er is niets gemakkelijker en leuker dan wat afwisseling. Of gebruik gewoon wat u in de koelkast hebt.

Warm uw oven voor (bij voorkeur een heteluchtoven), rol het deeg op een bakplaat uit en beleg het met uw lievelingsingrediënten. Zet de pizza daarna in een goed voorverwarmde oven en klaar!

Mist u ideeën voor het garnituur? 

Laat u inspireren door onze heerlijke pizzarecepten met eigengemaakt pizzadeeg of koop uw pizzadeeg kant-en-klaar. En nu is het aan u!

 

Gebruikt product
Gebruikt product