De hartvormige Tiramisu

De hartvormige Tiramisu

Recette De hartvormige Tiramisu
Ingrediënten
(Voor 4 personen)
Voorbereiding

- Maak de koffie, liefst in een Italiaans koffiepotje. De koffie moet wat waterig zijn. Laat hem afkoelen.
 
- Klop de eiwitten stijf in een kom en zet ze in de koelkast.
 
- Kluts de eierdooiers en de suiker met de mixer in een andere kom. Voeg er de mascarpone aan toe en blijf kloppen tot het een romig mengsel is.
 
- Voeg er dan zeer voorzichtig de opgeklopte eiwitten aan toe.
 
- Doop per portie drie lange vingers in de koffie, schik ze zigzag op een bord en bedek ze rijkelijk met het romige mascarponemengsel.
-Bewaar het dessert in de koelkast tot u het opdient.
-Strooi voor het opdienen rijkelijk pure cacaopoeder over de tiramisu en leg ter versiering verse rode aalbessen op elke portie.